KOMMANDE EVENEMANG

Pubkvällen Fredagen 17 juli 2020 och lördagen den 5 september – INSTÄLLT

Vi har valt att ställa in våra pubkvällar i sommar. Under rådande omständigheter känner vi att det är svårt att genomföra den pubverksamhet som vi vill ha. Vi hoppas att ni hittar tillbaka till oss igen när rådande pandemi är bakom oss. Håll koll på vår hemsida för framtida evenemang.

 

Östgötadagarna 5-6 september (Coronaanpassat)
 – Gårdsbutik och Gulaschsoppa
 – Bryggerivisning, ölprovning och lunch

Östgötadagarna har i år istället blivit Östgötasommar. Vi har öppet i vår gårdsbutik fredagar och lördagar fram till den 1 augusti. Hos oss hittar ni förutom vår folköl bland annat viltkött och lammskinn.

Helgen den 5-6 september har vi dock valt att ha öppet i butiken lördag och söndag kl. 10.00-16.00 i samband med våra ölprovningar och bryggerivisningar.

Det finns möjlighet att äta lunch hos oss båda dagarna. Vi serverar Nääs vilda gulaschsoppa eller ett vegetariskt alternativ, kl. 11.30-13.00. 150 kr exkl. dryck. Efter lunchen har ni möjlighet att vara med på vår ölprovning och bryggerivisning.

Bryggerivisning, ölprovning och lunch
Efter lunchen berättar vi om hur det kommer sig att vi har ett ölbryggeri i det som förut var ladugård. Ni får en rundtur i bryggeriet där ni får följa hela processen från maltkross, bryggning och tappning av flaskorna. Under provningen blir ni guidade genom våra olika ölsorter och får lära er mer om ölens egenskapar och historia. 

495 kr/person. Endast visning och provning 350 kr.
Lunchen serveras från kl 11.30. Ölprovningen börjar kl 13.00.
Anmälan till bokning@naasbrygg.se

 

Lördagen 21:a november kl 10.00-16.00 – Jul på Nääs

En genuin julmarknad med fokus på mat, dryck, hantverk och en god julstämning. Vi tycker att det är roligt att kunna samla lokala hantverkare samt mat och dryckesproducenter för att kunna visa upp vad Ydre med omnejd har att erbjuda.

Entré 40 kr/ vuxen

 

Julbord 3:e, 4:e och 5:e december

Ta med kompisgänget eller kollegorna på vårt julbord. Boka in er redan nu på Nääs vilda julbord. Anmälan till bokning@naasbrygg.se