På utsidan ser byggnaden fortfarande ut som en ladugård men på insidan ryms ett modernt hantverksbryggeri. Allt vårt öl bryggs av vår bryggare som är ansvarig för hela ledet från att ta fram recept till att ha en färdig produkt. Det gör att vi har full kontroll på hela processen, allt från inmäskning, kokning och jäsning till det att vi tappar vårt öl på flaska eller fat. På så sätt kan vi garantera att ölet smakar precis som vi själva vill att det ska smaka. Till vår hjälp har vi modern bryggutrustning som hjälper oss att hålla hög och jämn kvalitét på våra produkter.

Öl och mat

Att kombinera öl med maten du serverar höjer ofta hela måltidsupplevelsen. Vi ger gärna förslag på mat på passar till respektiva öl. Det är tänkt som en vägledning till hur ölet kan drickas, men var inte rädd för att prova även andra smakkombinationer. Kanske hittar du något annat sätt som passar just dina smaklökar. 

Sortiment

I vårt standardsortiment ingår ett tiotal ölsorter. Du kan läsa mer om dessa under vårt sortiment. Emellanåt gör vi även mindre serier specialöl, som kanske bara säljs vid ett specifikt tillfälle eller bara går ut till fatkunder.

Ölet beställer du enklast över nätet och hämtar på valfritt systembolag.